I løbet af efteråret, året før barnet skal starte i børnehaveklasse, modtager forældrene et brev i e-boks fra Børn & Unge i Aarhus Kommune.
Der vil ligeledes fra skolens side blive udsendt en invitation til informationsaften for kommende skolestarteres forældre. I 2019 afholdes informationsaftenen torsdag d. 21. november fra 19.00-21.00.

Skoleindskrivningen til skoleåret 2020/21 foregår i perioden 29. november 2019 til 9. januar 2020. Her kan forældre indskrive børn ved brug af NemID. Efter afslutningen af den elektroniske indskrivning vil tilflyttere til skolens distrikt kunne indskrive børn efter henvendelse til skolens kontor på tlf. 8713 9120.

Skåde Skole har åbent hus torsdag d. 9. januar 2020 fra kl. 16.00-18.00. Her har kommende børnehaveklasseselever og deres forældre mulighed for at besøge skolen, se lokalerne og møde børnehaveklasselederne.

Børn, der skal starte i skole i august 2020, og som flytter til distriktet efter afslutningen af den elektroniske indskrivning, skal indskrives manuelt. Skolens kontor kan kontaktes herom på tlf. 87139120.

Skolestarternes 1. skoledag er mandag d. 10. august 2020.

Skåde Skole et godt tilvalg for dig og dit barn, fordi:

• Vi er en engageret og fagligt dygtig personalegruppe, der er indstillet på et positivt samarbejde med forældre og elever
  • Vi er et personale, der opfatter elever og forældre som en positiv ressource
  • Vi tilbyder en tryg skolegang og et fagligt godt læringsmiljø
  • Vi er en gammel traditionsrig, men samtidig udviklende og nytænkende skole